Bejelentkezés: hétfő, kedd 16-20 óra, szerda, csütörtök, péntek 12:00-16:00 között

Farkas Edit

Pszichológus

Rendelési idő:
Online formában is (közösen egyeztetett időpontban)

Farkas Edit vagyok, németországi szakvizsgával rendelkező pszichoterapeuta, kognitív viselkedésterapeuta (CBT terapeuta). Okleveles pszichológus diplomámat 2008-ban a bielefeldi egyetemen, szakterapeuta végzettségem a müncheni terápiás kutatóintézetben (IFT) 2014-ben szereztem.

2009 óta dolgozok klinikumban, pszichoterapeutaként egyéni és csoportos esetvezetésben szorongásos tünetek, hangulati panaszok, krízishelyzetek, kriminalisztika, függőbetegségek, evészavarok, poszttraumatikus tünetek, személyiségzavarok és pszichoszomatikus tünetek diagnosztizálásában és kezelésében széleskörű tapasztaltra tettem szert a német állami és privát egészségügyi rendszerben résztvevő osztályos és napi klinikákon. 2016 óta  magánrendelésem keretében a németországi orvosi kamarával és német egészségbiztosító pénztárakkal szerződve az ambuláns betegellátásban veszek részt.

Munkám során a hozzám fordulókat elsősorban kognitív terápiás ötvözve sématerápiás és integratív pszichoterápiás módszerrel kezelem. Ùgy gondolom, lelki nehézségek és krízisek gyakran a saját eddig jól bevált megküzdési stratégiáink határait feszegetve, ezeket meghaladva keletkeznek. Ezért munkám során nagyon fontosnak tartom az elismerő és nyitott munkakörnyezetet, hogy egy új nézőponttal tudjon önmagára és a problémáira tekinteni, és a már meglévő megküzdési stratégiák mellé egy alternatív személyre szabott megoldást találni, modern és tudományos alapokon fekvő kezelési módszerek alkalmazásával, folyamatosan fókuszálva az életminőség javulására.

A Corvin Pszichológiai Terápiás Központban az alábbi nehézségekkel, panaszokkal fordulhatnak hozzám:

Egy konzultáció 50 percig tart. Az ülések gyakorisága általában hetente egyszeri, de az adott problémától, céltól függően kéthetente vagy havi rendszereséggel zajlanak, akár online is. A találkozások kezdetén ezeket mindig pontosan megbeszéljük és egyeztetjük majd egy szóbeli szerződést kötve egymással a közös munkára.

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Bejelentkezés:

hétfőn, kedden

16:00-20:00 között

szerdán, csütörtökön és pénteken

12:00-16:00 között

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, visszahívjuk Önt!

Ár:

(magyar vagy német nyelven)

Személyes/online konzultáció: 15.000,-Ft