Bejelentkezés: hétfő, kedd 16-20 óra, szerda, csütörtök, péntek 12:00-16:00 között

Kupcsik Júlia

Pszichológus,
Kognitív viselkedésterápiás konzultáns (CBT)

Magyar mellett angol és német nyelvű konzultációk

Rendelési idő:
Hétfő 8:00-11:00 és 13:00-15:00,
Online formában is (közösen egyeztetett időpontokban)

Kupcsik Júlia vagyok, pszichológus és kognitív viselkedésterápiás konzultáns (CBT). Mesterdiplomámat 2021-ben szereztem meg az ELTE Klinikai- és Egészségpszichológia szakirányán. Az egyetemi évek alatt kétszer is volt szerencsém külföldön tanulni, így összesen másfél évet töltöttem el a rangos Padovai és Zürichi Egyetemeken. Az itteni látásmód illetve angol és német nyelvű kurzusok elvégzése nagyban hozzájárult pszichológiai szakmai tudásomhoz. Itthon a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai Klinikáján és az Országos Onkológiai Intézetben (OOI) szereztem szakmai gyakorlatot. Egyetem után a veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancián helyezkedtem el, ahol rendőrségi elterelt páciensekkel foglalkoztam. Ezzel egy időben részt vettem a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hajléktalanszállót célzó projektjében, majd egy magánklinikán kezdtem angol és német nyelven, fiatal felnőttekkel dolgozni. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen is oktatok orvosi pszichológiát németül, orvostanhallgatóknak.

Az Országos Onkológiai Intézet egészségpszichológiai gyakorlata mellett mesterszakos kutatásomat az emlőrák témakörében végeztem, ezért kiemelten szívesen foglalkozom a (pszicho)szomatikus megbetegedések esetén végzett pszichológiai tanácsadással. Ezenkívül hiszek az integratív megközelítésben, amelyet többek között a pár- és családterápiában alkalmaznak,  párkapcsolati nehézségekre, alkalmazkodási és kommunikációs kihívásokra összpontosítva.

Egyetem utáni tanulmányaimat a kognitív viselkedésterápia (CBT) képzéssel folytattam, hiszen nagyon közel áll hozzám mentalitásban. A CBT a leginkább bizonyítottan hatékony módszer számos mentális állapot kezelésében, mint a szorongás, depresszió, étkezési zavarok, álmatlanság, kényszerbetegségek, pánik, poszttraumás stressz-zavar és szerhasználati problémák, segít az önkontroll javításában, a triggerek elkerülésében, és a napi stresszorokkal szembeni megküzdési mechanizmusok kialakításában. Emellett sématerápia fókuszú önismereti munkát végzek, így munkám során a kettő módszert ötvözöm.

Az alábbi problémákkal kapcsolatban tudok segíteni:

Foglalkozásaimat személyesen és online; angol, német és magyar nyelven tudom biztosítani a számodra.

Ár:

16000/óra

Angol és német nyelvű konzultáció 16000/óra

Diákoknak 14000/óra

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Bejelentkezés:

hétfőn, kedden

16:00-20:00 között

szerdán, csütörtökön és pénteken

12:00-16:00 között

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, visszahívjuk Önt!