Bejelentkezés: hétfő, kedd 16-20 óra, szerda, csütörtök, péntek 12:00-16:00 között

Moldoványi Csilla

Pszichológus,
Munka- és szervezet szakpszichológus, személyközpontú tanácsadó

Rendelési idő:

Hétfő: 12:00 – 19:00,
Kedd: 8:00 – 14:00,
Csütörtök: 8:00 – 14:00,
Online formában is (közösen egyeztetett időpontban)

Moldoványi Csilla vagyok, munka- és szervezet szakpszichológus, személyközpontú tanácsadó. Pszichológus és pszichológia szakos tanári diplomámat 1994-ben szereztem a Debreceni Egyetemen. Szakpszichológus képesítésemet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem meg 2001-ben. 1996-ban, Essenben kaptam stressz-kezelési tréner képzést a Carl Severing Intézetben, a Magyar Pszichológus Kamara T-csoport tréner képzésében 2000-2001-ben részesültem. Ugyanebben az évben workshop-facilitátor, 2002-ben pedig outplacement tréner képesítést szereztem.

Tapasztalataimat pályám jelentős szakaszában a munka világában keletkező problémák, nehézségek és új kihívások szervezeti szintű kezelése során szereztem. Közel 25 éves pályám során pszichológusként, HR szakemberként, trénerként, tanácsadóként, vezetőként és coachként is dolgoztam. Ezen folyamat során fordult az érdeklődésem egyre inkább az egyéni beavatkozások és a terápiás tevékenység irányába, melyet egyre többször nyílt alkalmam sikerrel végezni.

 

Szeretettel várom, ha jelenlegi élethelyzetével elégedetlen, nehézségekkel küzd, gazdagítani szeretné kapcsolatait, ha önmagának és környezetének az eddigieknél kiegyensúlyozottabb, egészséges életet szeretne biztosítani.

Közös munkánk során egyéni konzultációs formában vagy tematikus csoportokban nyújtok támogatást a hozzám fordulóknak.  Szakmai látásmódomat mindenekelőtt a személyközpontú terápiás irányzat, és az intergratív szemlélet határozza meg. Klienseimet első sorban abban segítem, hogy rátaláljanak azon tartalékaikra, melyek lehetővé teszik önmaguk megértését, elfogadását, ezen keresztül pedig eljussanak a változás és növekedés élményéig. Az ehhez szükséges optimális feltételeket a konzultációk bizalomteli, elfogadó légkörén keresztül, illetve sokoldalú szakmai tapasztalataim felhasználásával teremtem meg.

Az alábbi problémákkal kapcsolatban várom a hozzám fordulókat
Csoportjaim
  • önismereti csoportok
  • csoportok önértékelési-, párválasztási-, karrierproblémákkal küzdő nők számára
Tanácsadás, tréningek vállalkozások számára
  • Kulcsmunkatársak, vezetők kiválasztása
  • Vezetői tanácsadás, coaching
  • Tréningek, workshopok
  • HR tanácsadás
  • Szervezetfejlesztési tanácsadás

Vállalati szolgáltatásaim árképzése a megrendelés jellegétől, szakmai tartalmától függ, szolgáltatásaim cégreszabottak.

Ár:

Első alkalom és további konzultációk: 18.000 Ft / 50 perc

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Bejelentkezés:

hétfőn, kedden

16:00-20:00 között

szerdán, csütörtökön és pénteken

12:00-16:00 között

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, visszahívjuk Önt!