Bejelentkezés: hétfő, kedd 16-20 óra, szerda, csütörtök, péntek 12:00-16:00 között

Gajdos Panna

Pszichológus,
alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus-jelölt

Rendelési idő:
Csütörtök: 15:00-20:00

 

Pszichológiai munkám során kiemelten foglalkoztatnak a testi tünetek, különböző egészségügyi problémák vagy krónikus megbetegedések lelki aspektusai. Talán nem meglepő, hogy egy-egy ilyen testi probléma, illetve a vele való megküzdés lelki egészségünket is számos szempontból befolyásolja. Megterhelő lehet a tünetekkel való mindennapi együttélés, az orvosi kivizsgálások hosszadalmas folyamata vagy akár a betegség kezeléséből adódó orvosi utasítások betartása.

Ugyanakkor az is gyakran előfordul, hogy egy-egy nehéz élethelyzetre, a nagymértékű stressz vagy a fokozott munkahelyi elvárások hatására reagál szervezetünk és különböző tüneteink jelentkeznek.

Mivel a testi és lelki folyamatok egymástól szétválaszthatatlanok, nagyon fontosnak tartom, hogy egy-egy egészségügyi probléma orvosi kezelése mellett a mentális tényezőkre is nagy figyelmet fordítsunk. Munkám során arra törekszem, hogy a hozzám fordulók megismerhessék, az ő életükben hogyan fonódik össze egy-egy fizikai tünet a lelki történésekkel, illetve olyan készségeket sajátíthassanak el, melyekkel sikerrel kezelhetik a stresszhelyzeteket vagy könnyebben küzdhetnek meg egészségügyi problémáikkal. Fő érdeklődési területem az irritábilis bél szindróma, mely témában kutatásokat is folytatok. Úgy gondolom, hogy ezen probléma esetén a testi-lelki kezelés kiemelt jelentőséggel bír.

Az alábbi nehézségekkel fordulhat hozzám:

Abban az esetben is várom jelentkezését, ha szívesen elsajátítana egy relaxációs módszert!

Tanulmányok:

2019 – Szegedi Tudományegyetem, Alkalmazott egészségpszichológiai szakképzés

2017- Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pszichológiai Doktori Iskola, Személyiség- és egészségpszichológia alprogram, PhD hallgató

2017- 2019 Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület, autogén tréner

2015-2017 Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pedagógiai és Pszichológiai Kar, okleveles pszichológus (klinikai és egészségpszichológia szakirány)

2012-2015 Debreceni Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, viselkedéselemző

Ár:

12.000 Ft/alkalom

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Bejelentkezés:

hétfőn, kedden

16:00-20:00 között

szerdán, csütörtökön és pénteken

12:00-16:00 között

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, visszahívjuk Önt!