Bejelentkezés: hétfő, kedd 16-20 óra, szerda, csütörtök, péntek 12:00-16:00 között

Damó Eszter

Gyermek és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, gyógypedagógus, családterapeuta jelölt

Rendelési idő:
Kedd 16:00-20:00

A családterápiákat Ebner Orsolya kolléganőmmel párban, kettős vezetéssel tartjuk.

Mindketten sok-sok éves nevelési tanácsadóban szerzett gyakorlattal rendelkezünk, a legkülönbözőbb életkorú gyerekek, serdülők sokféle nehézségével találkoztunk  az évek során: tanulási, beilleszkedési, viselkedési nehézség, sajátos nevelési igény, autizmus, Asperger szindróma, hiperaktivitás, értelmi akadályozottság, stb. Tapasztalatunk szerint, a nehézségek, problémák mélyen meghatározzák a családok működését, jóllétét, sokszor komoly párkapcsolati nehézségekhez vezet a szülők között, vagy épp fordítva, a szülők közötti diszharmónia okoz tüneteket a gyermekeknél. Vagyis a rendszerszemlélet elengedhetetlenül fontos a családokkal folytatott munkasorán.  Így az elmúlt éve során érdeklődésünk a családterápia felé fordult, amelyet a Corvin Pszichológiai Terápiás Központban együtt végzünk.

Szívesen fogadunk valamilyen szempontból „különleges ” gyermeket nevelő családokat, ahol a családi rendszer támogatására, megerősítésére van szükség a gyermekkel kapcsolatos nehézségek miatt.

Persze örömmel segítünk minden egyéb családi, párkapcsolati  nehézség, elakadás feloldásában, ami akár egy életciklus váltáshoz, akár valami külső nehezítő tényezőhöz, vagy bármi máshoz kapcsolódik.

Családterápiás munkánkat szupervízió mellett végezzük.

Ár:

38.000 Ft/ 90 perc, kéthetente találkozunk, és alkalmaink mindig kettős vezetéssel zajlanak

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Bejelentkezés:

hétfőn, kedden

16:00-20:00 között

szerdán, csütörtökön és pénteken

12:00-16:00 között

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, visszahívjuk Önt!