Bejelentkezés: hétfő, kedd 16-20 óra, szerda, csütörtök, péntek 12:00-16:00 között

Bönöczk Orsolya

Bönöczk Orsolya
Pszichológus,
klinikai szakpszichológus

Rendelési idő:
Kedd: 17:00 – 20:00

Életutunk során előfordul, hogy váratlan kihívással vagy nehézséggel kell megküzdenünk. Ilyenkor egy bizonytalanabb, göröngyösebb szakaszon sokszor érdemes szakember támogatását is igénybe venni, aki segít jobban megérteni magunkat egy-egy elakadásunkban. A terápiás helyzetben lehetőség nyílik arra, hogy szabadon, elfogadó légkörben kimondhatóvá, körüljárhatóvá váljanak nehezebb helyzetek és hozzájuk kapcsolódó érzések is. Megtapasztalhatjuk, ahogy a korábban félelmetes dolgok fokozatosan kezelhetővé válnak, és szorongásunk helyett szabadságot élhetünk meg döntéseink során. A folyamatban külön hangsúlyt kap a belső erőforrásaink támogatása, és emellett gazdagíthatjuk problémamegoldó lehetőségeink tárházát is.

Magánrendelésem mellett klinikumban, pszichiátriai osztályon dolgozom, ahol tapasztalatot szerezhetek pszichiátriai betegséggel élő páciensekkel való munkában, akikkel egyéni és csoportos formában is foglalkozom. A szakmai fejlődésem érdekében 2019 óta a Debreceni Egyetem felnőtt klinikai és mentálhigiéniés szakpszichológus szakképzését végzem. Szemléletmódomat alapvetően pszichodinamikus beállítottság jellemzi, amire a jungi lélektan is nagy hatással van. Szakmai érdeklődésem középpontjában a fentieken túl a gyászkísérés, veszteségfeldolgozás és a szorongás csökkentésének lehetőségei állnak, emellett kiemelt fontosságúnak tartom a nehéz élethelyzetekkel való megküzdés segítését, és az ezáltal megélt egyéni fejlődés támogatását.

Egyéni pszichológiai tanácsadás keretében a következő témákkal, nehézségekkel fordulhatnak hozzám:
Ár:

Egy konzultációs alkalom 50 percig tart, ára 16.000 Ft.

Az első személyes konzultáció után tudok terápiás javaslatot adni, és lehetőség nyílik a további célok körvonalazására is.

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Bejelentkezés:

hétfőn, kedden

16:00-20:00 között

szerdán, csütörtökön és pénteken

12:00-16:00 között

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, visszahívjuk Önt!