Telefon: +36-30-622-8322

info@corvinpszichologia.huVarga-Bereczki Judit

Pszichológus, felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt

Rendelési idő:

hétfő: 14:00-18:00

online formában is (közösen egyeztetett időpontban)

Úgy gondolom, minden ember életében adódnak olyan nehézségek, amikor kilátástalannak érezzük helyzetünket. Jó, ha ilyenkor merünk segítséget kérni, új szempontból ránézni a problémáinkra. Ugyanakkor minden ember rendelkezik erőforrásokkal, megküzdési képességekkel. A kliensekkel való munkám középpontjában ezek mozgósítása, erősítése áll. Mindez támogató, megértő, biztonságot nyújtó légkörben történik.

Pszichológiai tanulmányaim alatt pszichiátriai osztályokon szereztem gyakorlatot. Az emberek iránti érdeklődésem és segítő szándékom vezetett erre a pályára. Jelenleg klinikai szakpszichológus jelöltként dolgozom egy pszichiátriai gondozóban, ahol egyéni terápiákat, illetve csoportfoglalkozásokat tartok. Szemléletem integratív, melyben pszichodinamikus, és kognitív terápiás elemek is megtalálhatóak. Az alkalmazott módszert a kliens problémája és személyisége határozza meg. Elsősorban pszichológiai tanácsadást, szupportív terápiákat, krízisintervenciót vállalok. 

Jelenleg sématerápiában képződöm, mely egy integratív terápiás módszer, abban segít, hogy feltárjuk személyiségünk azon sémáit, melyek visszatérően okozzák nehézségeinket. Diszfunkcionális sémáink felismerése és megváltoztatása, hozzájárul egy kiegyensúlyozottabb életvezetéshez.
Az imént felsorolt módszerek mellett úgy gondolom, hogy ami igazán gyógyító hatású az maga a terápiás kapcsolat, ami a feltétel nélküli elfogadáson alapszik. A terápiás kapcsolat önmagában is ad egy megtartó erőt, hisz van aki figyel önre és meghallgatja. Az az 50 perc az Ön érzéseiről, gondolatairól szól.

Az alábbi problémákkal fordulhatnak hozzám bizalommal:

 • Szorongásos zavarok (pánikbetegség, generalizált szorongás)
 • Hangulat zavarok (depressziós állapotok, hangulat ingadozások)
 • Párkapcsolati problémák. Előfordul, hogy csak az egyik fél kér segítséget, ilyenkor saját
  viselkedéseink meglátása egy kapcsolatban, konfliktuskezelésünk fejlesztése sokat segíthet, hogy párkapcsolatunk jobban működjön.
 • Pszichoszomatikus zavarok: sokszor testi tüneteink, betegségeink mögött pszichés problémáink húzódnak meg. Ezek feltárásával és kezelésével enyhülhetnek szomatikus panaszaink.
 • Önértékelési problémák, önbizalom fejlesztése.
 • Életvezetési problémák: amikor úgy érezzük, elakadásban vagyunk, valami nem működik, úgy ahogy szeretnénk.
 • Gyász és egyéb veszteségek feldolgozása
 • Önismeret fejlesztése: számos kérdésre megtalálhatjuk a választ önmagunkkal kapcsolatban. Ha rálátunk működés módunkra, tisztába vagyunk erősségeinkkel és gyengeségeinkkel és ezáltal sokkal jobban fogunk tudni boldogulni az életben.
 • Stresszkezelés

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, egy órán belül visszahívjuk Önt!

Ár:

Első interjú: 12000 Ft / alkalom

További konzultációk díja: 10000 Ft /alkalom

Tanulmányok:

2018. felnőtt klinikai szakpszichológus képzés (Pécsi Tudományegyetem)

2018. ISST Akkreditált Sématerapeuta képzés

2017. pszichológus diploma, klinikai és egészségpszichológia szakirány (Károli Gáspár Református Egyetem BTK)

Munkahelyek:

2017. szeptember: pszichológus, Kispesti Egészségügyi Intézet Pszichiátriai Gondozó

2017. szeptember: iskolapszichológus, Széchenyi István Általános Iskola