Bejelentkezés: hétfő, kedd 16-20 óra, szerda, csütörtök, péntek 12:00-16:00 között

Bencsik Judit

Pszichológus,
felnőtt klinikai szakpszichológus

Rendelési idő:
Kedd 16:00 – 20:00

Pszichológusként 2016-ban a Pázmány Péter Katolikus Egyetem klinikai és egészségpszichológiai szakirányán végeztem. Egyetemi éveim alatt csatlakoztam a kortárs segítő csoporthoz, ahol az egyetemi hallgatóknak nyújtottam pályaorientációs és életmód tanácsadást. 2017-ben kezdtem a Semmelweis Egyetem felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus szakképzését. 2021-ben sikeres szakvizsgát tettem.

Pályakezdésem óta dolgozom egészségügyben. Korábban a miskolci kórház Pszichoterápiás Rehabilitációs Osztályán dolgoztam, ahol a pszichés problémák széles skálájával találkoztam. Itt az egyéni esetvezetés mellett önismereti csoportokat is tartottam. Jelenleg a Szent János Kórház Neurológiai Osztályán dolgozom pszichológusként. Kórházi munkámban kiemelt jelentőséget kap a pszichoedukáció, –  mely során átbeszélem a páciensekkel a betegségük esetleges pszichés következményeit és hátterét – és a stresszkezelés. Munkám során kognitív- és viselkedésterápiás
módszerekkel dolgozom.

Magánrendelésemen egyéni pszichológiai tanácsadással foglalkozom, ahol a következő problémákkal fordulhatnak hozzám bizalommal:

Ár:

14.000 Ft/alkalom (igény esetén diákkedvezmény)

Időpont egyeztetéshez kérjük hívja az alábbi számot:

(mobilról kattintva azonnal hívható)

Bejelentkezés:

hétfőn, kedden

16:00-20:00 között

szerdán, csütörtökön és pénteken

12:00-16:00 között

Ha a telefont éppen nem tudjuk felvenni, visszahívjuk Önt!